Skripta – Početni kurs šivenja

Drage moje i dragi moji,

Ako želite sami da naučite da šijete, ako već nešto znate o šivenju ili baš ništa ne znate o šivenju, a interesuje vas – ovde možete poručiti Skriptu – Početni kurs šivenja.

Skripta se sastoji od tekstova i slika prikupljenih sa interneta, iz časopisa , iz iskustva i vodi vas kroz početne faze šivenja. Sadržaj skripte možete naći na ovom bligu: Prvi čas, Drugi čas, Treći i četvrti čas i redom.

Za samo 500,00 din ( ili 5 eura) možete dobiti skriptu ( 107strana), dodatak – krojevi ( 29 strana) i dodatak – radni listovi ( 3 strane).

U deset časova opisano je od upoznavanja sa mašinom i priborom preko skidanja i prepravke kroja sve do šivenja patalona, košulje, suknje, rastegljivih materijala i sl. Ako budete pratili uputsta i fotografije iz skripte, pažljivo učili i isprobavali, posle ovih 10 časova ćete znati da skinete odgovarajući kroj, prepravite ga, ako treba, skrojite i sašijete odevni predmet ( ili ukras, torbu, novčanik, igračku).

Nemojte zaboraviti da je vežba u šivenju jako bitna i da možda nećete biti zadovoljni početnim štepovima, ali bitna je vaša volja i strpljenje.

Sve porudžbine i pitanja možete slati na kujovicmiki@gmail.com

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s